HAR DU LYST Å HA BESØK AV MEG?

Ta kontakt med meg via mobil (48-24-50-34) eller epost: hildesvela(att)yahoo.no. Her ser du kva eg kan tilby: 

syngogspisbide.jpg
 

Konsert & mindre sangoppdrag

Foruten å holde egne konserter, deltar eg gjerne på arrangement som møter og gudstjenester, fester og bursdager, begravelser og bryllup. Eg har breid erfaring med oppdrag for både private og offentlige aktører. Alt etter ønsker og anledning skreddersyr eg ein musikalsk meny med musikk fra mine eigne cder, eller etter arrangørens ønsker og setting.

Seminarer og instruktør

Eg kan tilby seminarer og undervisning i babysang, småbarnssang, ungdom og musikk, korseminarer, og med tema innen lovsang og musikk. .

Syng og spis

I samarbeid med Margit Vea tilbyr me ein spennande kveld som passer for alle som er opptatt av å ta vare på kropp & sjel, og kva dei spiser, serverer og fyller seg med. Me bruker Bibelen som kilde når vi henter inspirasjon til å synge, og snakke om kva som er god mat og musikk.

Me har utarbeida eit opplegg som passer inni både familiearbeid, trosopplæring og inspirasjon (som for eksempel ”Menn, mat og musikk”, ”Damenes aften”, ”Mødrekveld”, eller temasamling som f.eks ”Mat&Musikk med baby”). me blander musikk & matprat med bilder & bibel, humor & alvor. I tillegg legg me til rette for at alle få servert noko godt å spise, samt salg av vårt inspirasjonsmateriale. Her ser du våre kommende arrangement via Facebook: trykk her. Ta kontakt for nærmere tilbud på mail.