VER HOS MEG (2015)

ny_cd_hilde_cover_front_ferdig_web_700px.jpg
 

I juli 2015 kom mitt tredje album ut. Dette består for det meste av eget låtmateriale. Sangene har et akustisk preg, med en smak av pop, salmer, keltisk og viser.

Med meg har eg fått med mine dyktige musikere som eg samarbeider fast med: Kristian Lie-Bjelland (tangenter), Svein Arild Varhaug (bass), Kjell Rune Fjellheim (gitarer) og Helge Tjelta (trommer og medprodusent). I tillegg har eg vært så heldig å få med noen gjester, som blant annet Oslo Session Strings (arrangementer og dirigent Eirik Berge), Frøydis Grorud (fløyte og saksofoner), min søster Marianne Engebretsen og Anders Berglund (duetter). Johannes Kleppe – Bibeltypografi – har designet coveret. Johannes lager fantastiske typografier av bibelvers. Til hver sang har han valgt ut et bibelvers / bibeltypografi i coveret. Albumet gis ut i samarbeid med Skjærgårdssang.

 

NOTEHEFTE

 

Her finner du noter på alle sangene fra mitt nye album «Ver hos meg», i tillegg til noen utvalgte fra «Skapervind» og «Tidevann».

Notehefte kan bestilles her: hildesvela(a)yahoo.no

Enkeltnoter kan bestilles hos Acta-Forlaget

1966178_972094502820990_1869543135717403999_o.jpg

 

SINGLER - Jul er å ta imot & Salig jul (2016)

Julen 2016 ga eg ut to nye julesanger. Disse er kun tilgjengelig på spotify og iTunes. 
 

 

INNTIL MITT HJERTE – Tidevann og Skapervind (dobbelcd)

dobbelcdcover-e1426151558584.jpg
 

Inntil mitt hjerte inneholder mine to første utgivelser, og er i trykket i nytt opplag som dobbelcd. Tidevanncover og Skapervindcover kan lese online ved å trykke på titlene. 

 

SKAPERVIND (2008) 

cover-skapervind.jpg
 

Skapervind er mitt andre album utgitt på tidligere Lynor, nå Sanden Media. Den er spilt inn i Dryhill Production i Oslo, med Helge og Tarjei Nysted som produsenter og musikere. I tillegg har jeg med meg Torfinn Thorsen (bass), Kristian Kvalvaag (gitarer), Kjetil Stensnæs (gitarer) og Torstein Lofthus (trommer). På to av sangene har jeg også med meg bluegrasbandet The Holstein United Bluegrasboys, samt en duett med Sigurd Svela (min kjære mann).

 

TIDEVANN – Sanger fra vest (2005)

 

Tidevann er mitt første album og er en av flere innspillinger i serien «Sanger fra vest». Plata ble spilt inn «live» i  sene nattetimer i St Mary`s Church, på tidevannsøya Lindisfarne nordvest i England.  Den inneholder mange keltiske perler som «Vær du visjonen», «Velsignelse ved reisestart» og «Se nådens gåte» – The water is wide på norsk. Jon Kleveland er produsent og pianist. I tillegg har jeg med Torfinn Thorsen (bass), Jan Inge Nilsen – Jango (trommer), Torbjørn Alfsen (gitar) og Mike O`Brian (sekkepipe & fløyter). Produksjonen er gitt ut på tidligere Lynor, nå Sanden Media.

I 2005 ble Tidevann kåret til beste norskspråklige album på P1. Sangene fra denne innspillingen spilles fremdeles månedlig på NRK P1, særlig Morgenandakten og Salmer til alle tider.